Personal trainer Bloemendaal

Personal trainer Bloemendaal staat garant voor een persoonlijke begeleiding op maat. Professionals werken aan jouw fysieke én mentale fitheid. Train in een persoonlijke setting op een van de meest unieke trainingslocaties van Bloemendaal. We hebben een eigen sportschool waar je je direct thuis voelt, omdat onze werkwijze veel persoonlijker is dan bij een gemiddelde sportschool in Haarlem.

Personal trainer Bloemendaal Train2release

Of je nu meer spiermassa wilt, blijvend wilt afvallen of meer energie wilt: alleen sporten is niet voldoende. Om echt blijvend resultaat te behalen is een evenwichtige balans tussen beweging, voeding, mindset maar ook rust noodzakelijk. Er staan bij Personal trainer Bloemendaal zowel fysieke trainingen op het programma als spirituele- en ontspanningslessen. Wij bieden persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen, eisen en dagelijkse bezigheden. Wij gaan voor een volledige balans, en helpen jou om te blijven sporten!

Door aandacht te besteden tijdens de personal training aan de combinatie van al deze levensdomeinen zal je zowel fysiek als mentaal een gigantische boost in je ontwikkeling meemaken waardoor jij je op alle vlakken beter en fitter zal voelen.

Ben je opzoek naar een personal trainer regio Bloemendaal? Dan zit je hier goed.

Onze locatie

Zodra je de trainingslocatie van Personal trainer Bloemendaal binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: persoonlijk, huiselijk en sfeervol. In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland door Dutch Fitness Awards.

Bij Personal trainer Bloemendaal Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.

In de personal gym van Personal trainer Bloemendaal kun jij fysiek intensieve groepslessen zoals Insanity en Bootcamp afwisselen met spirituele & ontspanningslessen. Ook kun je bij ons terecht voor holistische ontspanningsmassages én maak je je eigen healthy juices in onze smoothiebar.

Je kunt ons ook wel zien als een 2e thuisbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Ons aanbod, het interieur van de gym én de manier waarop wij jou begeleiden is daar dan ook volledig op afgestemd. Persoonlijke aandacht staat bij ons echt met stip op nummer 1.

Bij Personal trainer Bloemendaal begeleiden jou van A tot Z in jouw persoonlijke proces naar een healthy lifestyle. Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om die gezonde doelstellingen vast te houden? Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in privé groepen.

Persoonlijk op het gebied van training, voeding en vitaliteit.

Zodra je onze trainingslocatie binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: persoonlijk, huiselijk en sfeervol. In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland door Dutch Fitness Awards.

Bij Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.

In onze personal gym kun jij fysiek intensieve groepslessen zoals Insanity en Bootcamp afwisselen met spirituele & ontspanningslessen. Ook kun je bij ons terecht voor holistische ontspanningsmassages én maak je je eigen healthy juices in onze smoothiebar.

Je kunt ons ook wel zien als een 2e thuisbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Ons aanbod, het interieur van de gym én de manier waarop wij jou begeleiden is daar dan ook volledig op afgestemd. Persoonlijke aandacht staat bij ons echt met stip op nummer 1.

We begeleiden jou van A tot Z in jouw persoonlijke proces naar een healthy lifestyle. Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om die gezonde doelstellingen vast te houden? Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in privé groepen.

Train2release biedt een plek van rust en ruimte voor jezelf in de hectiek van alledag.
We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Je bent dan ook van harte welkom in onze studio.

Contacteer ons voor meer info of een gratis proefles

Personal trainer Bloemendaal Maak kennis met Train2Release tijdens een proefles!Wil je een gezonder en sterker lichaam? Of werken aan een verantwoorde leefstijl? Personal trainer Bloemendaal Train2Release helpt jou bij jouw doelstelling!

Wij nodigen je uit voor een gratis proefles!

Persoonlijke begeleiding en aandacht.Bij Train2Release ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Wij gaan voor een volledige balans, en helpen jou om te blijven sporten!

Stel niet uit, start met de gratis proefles.  Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Waarom kiezen voor een personal trainer?

Onze Trainer Faziel Khodabaks is verkozen tot de beste Personal trainer Bloemendaal en en valt daarmee in de top 10 beste Personal Trainers van Nederland!

Personal trainer Bloemendaal Train2Release biedt een totaalpakket waarmee jij op een verantwoorde manier jouw fysieke doelstellingen behaalt. Of jij nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of sportspecifiek wilt trainen, bij een Train2Release Personal Trainer in Haarlem is echt alles mogelijk. Kom jij uit Heemstede, Zandvoort, Santpoort, Overveen of Bloemendaal? Ook in deze plaatsen verzorgen wij trainingen.